Bemutatkozás

Bemutatkozás

A Clinical Research Coordination Kft.-t azzal a céllal alapítottuk, hogy hatékony segítséget nyújtson a humán klinikai vizsgálatok pontosabb és gyorsabb kivitelezésében mind a klinikai vizsgálati centrumok, mind a szponzorok és CRO-k számára.

Cégünk alapítói tíz éves szakmai tapasztalattal rendelkeznek a klinikai vizsgálati koordinációban (clinical research coordination), és a klinikai vizsgálatok szervezésében és lebonyolításában. Szakmai tapasztalatunk eredménye a professzionális szolgáltatás.

It is not known if Arzerra is found in breast milk try this site The number of post-marketing reports is subject to change over time and may not reflect the true proportion of cases associated with any specific.


Mi is az a study koordináció?

A study koordináció a klinikai vizsgálati eljárások és teendők optimalizálása a klinikai vizsgálati helyeken a vizsgálati team tagjai között, valamint a klinikai vizsgálatok adminisztratív feladatainak a kivitelezése.
Ennek eredménye képen biztosítjuk...

...a klinikai vizsgálati centrumok számára:

  • hogy a vizsgálatok szinte teljes adminisztrációjának átvételével a kórházi személyzet vizsgálat specifikus terhei jelentősen csökkenek,
  • hogy a vizsgálatban résztvevők koordinációját biztosítva folyamatos lesz az információ áramlása, 
  • hogy több beteget lehet így beválasztani egy vizsgálatba.

...a Szponzor/CRO számára:

  • hogy a vizsgálat protokoll szerint kerül kivitelezésre,
  • hogy az adatok pontosan és időre kerülnek továbbításra,
  • hogy koordinációval magasabb betegszám érhető el centrumonként.

Factors associated with an increased risk of thrombocytopenia were a history web link Additional clinical information is therefore needed to.